Automaatbak Spoelen


Automaat Spoelen – Het Flushen of Spoelen van uw automaatbak is een methode om klachten aan uw versnellingsbak te voorkomen of zelfs te verhelpen. Slecht schakelgedrag, bonken, slippen of het schommelen van het toerental zijn bekende problemen waarbij een vakkundige methode van automaat spoelen uitkomst biedt!

Automaatbak spoelen wordt iedere 100.000 km geadviseerd. Het trekken van bijvoorbeeld een caravan of vlot rijgedrag veroorzaakt een hogere thermische belasting en heeft een negatieve invloed op de smering van de automaat bak. Officieel zijn de smeringsmiddelen in uw automaatbak 'levenslang', de praktijk blijkt anders…

Om u als klant een full-service aan te bieden voor uw automaat versnellingsbak, bieden wij een hoogwaardige manier van automaat spoelen.

Voordelen automaat spoelen Met het unieke diagnosetraject creëren onze technici een compleet beeld omtrent de status van uw automatische transmissie. Op basis van gestelde diagnose wordt uw automaatbak op vakkundige wijze gespoeld. Bij het flushen van de automaat bent u verzekerd van:

– Hoogste (A) kwaliteit olie met juiste OE specificaties. – Eerlijk advies met een heldere prijs afspraak. – Altijd uitgebreide diagnose en controle van motor en versnellingsbak