Specialisme


Bij ons bedrijf in het Limburgse Linne kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud
Omdat veel problemen veroorzaakt worden door een vervuilde motor, heeft Garagebedrijf P. Janssen zich gespecialiseerd in het van binnen reinigen van motoren. Een schone motor onder de kap staat garant voor minder storingen.

Een ander expertisegebied is het onderhoud van auto-airco. P. Janssen is service partner van HELLA en STEK-erkend. Ook zijn wij Airco4cars service partner.

Tevens bieden wij bij een grote beurt gratis APK aan!

Nieuw:

Kroon-Oil Power Flush ‘REPAREREN ZONDER SLEUTELEN’
…slecht schakelen
…bonken
…slippen
…schommelend toerental
…verhoogd brandstofverbruik
…disfunctioneren kick-down
…dienst weigeren van de automaatbak

Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling! Met de Kroon-Oil PowerFlush® behandeling voorziet u in een behoefte! Met de Kroon-Oil PowerFlush spoelt en reinigt u de volledige automatische transmissie zeer snel en effectief en voorziet u deze van verse ATF. Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen. Kroon-Oil PowerFlush® heeft zich bewezen in de praktijk; na een behandeling schakelt de transmissie in de meeste gevallen weer als nieuw. Met speciale adapter ook geschikt voor behandelen stuurbekrachtigingssysteem.

Garagebedrijf P. Janssen in Linne is dus het juiste adres voor:

  • Onderhoud en reparatie
  • Motorreiniging
  • Auto-airco onderhoud
  • Alle merken en maten autobanden
  • Schade expertise